Bildedryss fra hele uke 43

Heisann!
Her er før og etter bilde av en kunde jeg hadde på tirsdag tidligere i uken. Se på den fargen da! Herlighet så stilig! Hadde litt farge til overs, og det havnet i tuppene på mitt egent hår, hehe! :-) Det ble stussing, før vi la i en mørk lilla innerst ved hodebunnen, en mellom mørk lilla i midten som dere kan se og en litt lysere ytterst i tuppene.

Tenkte å vise dere noen bilder fra denne uken. For meg har det gått i et sett hele tiden. Mandag var jeg å stylet noen skuespillere til en studentfilm, også var jeg med Nikita gjengen på Kamille og stylet mange koselige damer der på håret.

Tirsdag hadde vi kunde dag til 16:00, også var det opp i leiligheten å snu før jeg møtte klassen igjen for å gå på Wella kurs (veldig gøy!!). 


Onsdag var jeg tilbake å stylet skuespillerne etter skolen selvsagt  også fikk jeg vært med å se på siste del de hadde å spille inn. Var veldig gøy, og glad jeg  for at jeg tok denne muligheten.-Studentene som holdt på med filmen var så flinke! 


Torsdag som er i dag, har vi hatt kundedag,
hvor jeg fikk klippet bob på denne hyggelige damen. Hun kledde det kjempebra, og selv ble jeg stolt over resultatet, og har ikke gjort annet enn å øve til prøven etter skolen som vi skal ha i morgen. Her er resultatet av bob-en jeg klippet. :-) 

Og i morgen, fredag skal vi ha prøve og kundedag. Jeg skal forhåpentlig vis få satt på extentions på en jeg gikk i klasse med på ungdomsskolen. Så det blir gøy. - Neste uke er det allerede utplassering, det blir veldig spennende! 
- Therese :)