Kjekt med utplassering!

Heisann! Tenkte jeg bare skulle titte innom å si at jeg har det veldig kjekt på utplassering hos Ramsvik på Xhibition her i Bergen. I går var jeg med å bare ryddet litt, og så på de andre hvordan de jobbet. Og i dag fikk jeg gjort veldig mye. Vært med ene lærlingen på studio sammen med andre lærlinger hvor jeg fikk sett hva de gjorde der, og hva jeg ville gjort om jeg velger å ta læretiden min gjennom Ramsvik. Gikk også prøvd meg på å sette opp håret til ene lærlingen da jeg kom tilbake i salongen etter en halv dag på på studioet.

Er veldig sikker på at de andre i klassen koser seg på de forskjellige salongene de er utplassert på, gleder meg til å høre med dem om hva og hvordan de hadde det. :-)  

- Så til dere som lurer på å bli frisør, gjør det! Velg gjerne skolen hos oss, tro meg, du vil ikke angre! Det er veldig, veldig gøy! :-D 


Flere som er i utplassering for tiden - hvor? 

- Therese :)