Livets gleder

God kveld! Sitter å tenker tilbake på disse få månedene som bare har fløyet rett forbi oss, samtidig som jeg leser på lekser til i morgen. Dagene går så utrolig fort nå, og jeg prøver bare å holde tiden tilbake. Det er snart jul, noe som vil si at vi straks er ferdig på skolen, og en super jente klasse må splittes. - Har vært godt å komme i klasse med alle disse fantastiske jentene. De er så spesielle, og så flinke på hver sin måte. Jeg ser fra dag til dag at alle lærer noe nytt stadig vekk, og liker det. Alle smiler fra øre til øre, hele tiden, og gjør kundene kjempe fine. Resultatet til alle blir kjempebra, og har troen på at alle kommer til å komme langt, og oppnå veldig mye. - Jeg vet godt at jeg kommer til å savne jentene fra dag en. Alt det vi har gjort i lag, og at vi har kommet så bra overens på så kort tid.Det har vært noen få måneder med en fantastisk gjeng. ♥ 

Hairdresses

- Therese