MAKUP KURS 1B

Vi har starta på makeup kurset vårt her på Norsk frisørskule. Da kunne vi velge mellom forskjellige pakker. Pengene mine strakk ikke til så, eg valgte et mindre kurs der eg ikkje skal ha Foto Shoot, men der eg får alle timane med kurs og en makeup pakke. Makeup pakken til det fulle kurset har en verdi på 16 000 kr, men man betaler 1200 for kurs, makeup og fotoshoot gjennom skulen. Det er så utrolig gøy å lære om makeup, på praktiske og kreative måter. Eg personlig valgte å ta kurs fordi eg er interessert i sminke og mote, og fordi eg vil føle meg mer konfotabel med å legge sminke seinare i karrieren min no siden eg har fått en god opplæring i det.  Vi har for det meste øvd på sote teknkikk, eller " Smokey Eyes" teknikken. Det er ikkje bare bare å få dette til. Idag har jentene som skal ha fotoshoot i slutten av neste veke fått prøve seg på å legge makeup som de vurderer å bruke til shooten. Eg skal jo ikke ha foto shoot, men fekk litt frie tøyler til å leike med meg med sminke og tilbehør. Tida går jo så alt for fort når man koser seg med farge paletter og fjær. 

Legger med noen bilder av ka eg gjorde idag!  Begynte å legge sminke uten nokken spesifikk plan, og det endte opp litt meir dyrisk enn eg hadde trodd. men her er ivertfall Resultatet som vi konkluderte med blei et Ugle ansikt, derfor har eg laga nebb på nasa hennes.. hehe. 
- Siri